Sunday, 6 March 2011

measured model "Porta De Santiago"

model yang sangat super duper cantik made by hand ini hasil dari Nurul Haziella Binti Najat..a member of Melaka Measured Drawing 2010 group..


p/s: 1st time tengok dulu memang macam nak peluk usap-usap tekstur model ni..tp tak sampai hati nk peluk, so aku usap-usap  jelah model ni..GILA MABELES punya tekstur dia buat guna plaster..aku siap nasihat si zila ni jangan bagi kat lecturer lg sebab cantik sangat2 kot!!..


2 comments:

  1. ya...
    dia ni la yg buat mnatang cantik badak ni...

    ReplyDelete

Blog Designed by The Single Momoirs