Monday, 14 March 2011

ini baru parteyyyyyyyyy

apa kita dapat bila tiba harijadi tak kira harijadi kawan or diri sndiri??..hadiah berupa kek??..cawan??..ad jugak yg dapat kek cawan..dan ad jgk yg dpt kek yg xsiap spenuhnya @ nama lain "tepung + telur"..apa itu hadiah harijadi?..bg ak celebration harijadi yg best ialah bila bkn harijadi kita tapi kita yg dpt hadiah!!!..yeah!!..cntohnya mcm gmbar2 kt bawah ni..harijadi si hizami (yg tengah pegang sate dlm plastik merah-sila wish kt dia) n technically dia yg patut dapat hadiah..tpi alhamdulillah dia yg bg hadiah sate bercucuk-cucuk kt ktorg..SEDAP PULAK TU..tp bkn yg ini ja yg mkn..ad 2-3kerat lg yg smpai msa ak makan n disebabkan ak tgh melahap,xdanya ak nk p amik gmbar org2 tu jgk..so silalah p cari sniri sate kt kedai berhampiran anda kalau rsa mgidam nk mkn SATE lpas tgh gmbar2 ni ok..





p/s : terima kasih hizami sbb blnja bdak2 studio yg xd life ni mkn sate yg SEDAP ni..smoga sntiasa dimurahkan rezeki dan hidup sentiasa dipermudahkan Allah S.W.T...amin~

4 comments:

  1. sedapnyewww satay! nak! haha, dengan tak malu nye aku mintak haha

    ReplyDelete
  2. ehhh~ haha, aku cilap bagi link, actually comment yang Ahmad ats tu, aku yang tulis aha~

    ReplyDelete
  3. nk?...next year plak la kot...

    ReplyDelete

Blog Designed by The Single Momoirs