Wednesday, 14 March 2012

Life just wonder-pULL!

Hi...assalamualaikum and good evening!..
harini aku tak upload gambar bendang dh sbb stok dh hbis...hahaha...lain kali aku balik aku cari stok baru..kt bawah ni set2 gambar yang aku sempat amik masa kt rumah...guess what,aku tak yah p broga utk amik gambar lalang...LOL..lalang depan rumah aku pn dah cantik...hahaha..(tp aku tak pernah lagi sampai ke broga tu) 
Nak dicerikatakn sikit, aku dok kt rumah bukan p mana pn...dok jelah dalam rumah...tak tau nk p jalan mana..so satu petang tu mak aku suh aku p kluar jln-jln skit dari dok terperap ja dalam bilik tu..aku dengan berat hati p la bukak langkah nk kluar rumah..at least kt depan rumah jelah main dgn kucing...tapi,tanpa disangka-sangka, smbil aku amik gambar kucing aku main kt padang depan rumah, baru aku terperasan lalang-lalang depan rumah aku tu cantik gila bila masuk waktu sunset..org ckp tu antara golden hour untuk menikmati keindahan alam..lpas dh terpikat kt kaler lalang-lalang tu,tunggu padia lagi,amik la gambaq..

dan..kt bawah ni lah antara gambar-gambar yang lepas syarat kelayakkan untuk aku upload masuk blog..







0 comments:

Post a Comment

Blog Designed by The Single Momoirs