Friday, 10 June 2011

Gunung Irau Cameron Highland

assalamualaikum..aku tak tau la awat yang ak malas sgt nk tacap-tacap gmbar ni..lama kot bru nk siap post ni..ghenyah orang kedah cakap..kalau dalam bahasa kamus leceh..tapi apakan daya,bosan masih ada..ni baru irau...yang taman negara dulu-dulu pn takat tu ja ak buat...gambaq bukan main banyak..last-last baloq jugak nak buat benda2 2..doa2kan la aku rajin sikit dari sekarang nanti tak la bosan sangat aku asyik tengok blog org ja orang tak tengok blog aku pn..

back to topic..under subject XPDC macam XPDC taman negara yang aku link kt atas 2,tp kali ni macam training untuk naik kinabalu..so memang totally different dari XPDC taman negara sebelum ni yang bagi aku cuma cuti jalan-jalan..kali ni lokasi ktorg ialah Gunung Irau yang terletak kat Cameron Highland..aku malas nk cerita panjang..korg makan la gambar2 ni..aku ingat nk buat dua set..sebab kalau banyk sgt gambar aku letak,kesian pulak kt viewers yang ada internet tak selaju kt studio ni..so next set insyaallah dalam masa terdekat ni..enjoy..

kalau ada soalan didada,
jangan malu untuk bertanya,
tak tahu di mana mahu bertanya?,
ruang komen terlah disedia....



























































4 comments:

  1. rekemen kawan hang yang hensem kat aku sorang..=p

    ReplyDelete
  2. ayue~ hensem?...ak sorg ja kot yg hensem..ad yg lain ka?..

    ReplyDelete

Blog Designed by The Single Momoirs