Friday, 7 October 2011

KL_rev 2

 p/s: ini 2nd set..utk 1st set..sila jengoih kat sini..tq..

welcome back!..aku nak cakap banyak pn malas..gambar-gambar dalam set ni terambil di veritas, utmKL, bangunan yayasan selangor, dan ada dari sebahagian bangunan-bangunan yang ada di sekitar site kat hentian putra..










gambar lepas ni terambil dari studio arkitek utmKL..macam-macam ada aku habaq hang..topeng, helmet lumba basikal, walkie talkie, sketch book ++ macam-macam lagi..kalau studio kt utmSKUDAI macam ni, cnfirm lemas admin-admin fakulti kt sini tak bleh hidup..tapi memang best studio budak-budak ni..hahaha..












ni sedikit panorama around site sesi kali ni..lalalala...



sekian...

p/s: esok-esok aku try tambah lagi gambar-gambar lain...assalamualaikum..

6 comments:

  1. oi2..nk button like oi!!=)

    ReplyDelete
  2. hahahaha...nnt la...dh femes skit blog ni aku letak la button like tu...

    ReplyDelete
  3. so sad la mer..gmbar ak mane..?smpai ati..camni ar..=(

    ReplyDelete
  4. hahaha...lek lu...bnyk lg kot...mst ada pnya skeping pn...

    ReplyDelete

Blog Designed by The Single Momoirs